In this article, you will get all information regarding Публикуван е докладът за сериозна катастрофа на Джеръми Ренър

Актьорът Джереми Ренър се опитваше да спре своя снегорин, за да защити порасналия си племенник, когато тежка кола го блъсна пред къщата му на Нова година. Това се казва в официалния доклад за инцидента на шерифската служба в Невада, съобщава CNN.

Според разследването на властите ръчната спирачка на снегорина не е била дръпната, иначе тежкият инцидент е можел да бъде предотвратен.

Колата започнала да се плъзга настрани, след като 52-годишната звезда от „Отмъстителите“ я използвала, за да извади камиона на племенника си от снега.

„Снегоринът Pistenbully започна да се търкаля настрани, карайки Ренър да го напусне, без да задейства аварийната спирачка“, се казва в доклада, получен от медиите във вторник по искане на публични документи.

„Въпреки че Pistenbully имаше някои механични проблеми, въз основа на нашия преглед се смята, че ръчната спирачка би спряла снегорината“, се посочва още в документите.

Племенникът успял да помогне на 52-годишния актьор до пристигането на помощ. Ренър беше транспортиран с хеликоптер до болницата, където остана повече от две седмици, претърпя поне две операции и беше лекуван в интензивното отделение.

Публикуван е докладът за сериозна катастрофа на Джеръми Ренър

For more visit studentsheart.com

Latest News by studentsheart.com